Osobni fitness trener  – Ante Jeličić

Fitness trening nije samo trening, strast, hobi, mijenjanje životnih navika , rad na sebi. Fitness trening je sve to ali i puno više, to je NAČIN ŽIVOTA
Osim samog znanja princip kojim radim nudi vam i praksu, a svakako ono što ne nudi jesu instant rješenja, savršene dijete bez napora, marketinški trikovi i još gore razočarenje nakon potrošenog novca.

Ono što vam moj trening nudi jest cjelovit IZBOR za vaše tijelo, um i duh prilagođen upravo vama kakvi ste u trenutku kada se odlučite na prvi trening koji je ujedno i vaš prvi korak ka ostvarenju najbolje verzije sebe.

Svoje treninge prilagođavam željama i potrebama vježbača imajući na umu da smo svi orginalni i autentični.

Budi najbolja verzija sebe

Beleca
fitness trening

Funkcionalni trening

Funkcionalni trening nije jednostavno definirati. Naime, u funkcionalnom pokretu smo stalno, bilo da ustajemo iz kreveta ili od stola, podižemo čašu, držimo dijete, penjemo se ili silazimo stepenicama, radimo u polju, konobarimo…

online fitness treneri

Online fitness trening

Online fitness program kroz svaki dan u tjednu. 7 dana kroz 7 tjedana. Program pokriva nekoliko kombinacija i metoda treninga s ciljem pravilnog disanje, jačanje trupa, izbalansirane fleksibilnosti i neizostavne doze snage.